Wim Deijkers Lid Van Verdienste Uitsnede64

Nieuws

Wim Deijkers lid van verdienste

Op de ledenvergadering van 16 mei 2018 is Wim Deijkers door het bestuur benoemd als Lid van Verdienste van Historische Vereniging Oud-Utrecht. Hiermee dankt de vereniging Wim voor de geweldige hoeveelheid werk die hij als bestuurder heeft verricht voor de clusters van commissies en redacties, met het maximum van drie keer drie jaar als bestuurder.

Wim is loyaal en graag actief, heel precies, en gelukkig goed voorzien van humor! Bestuurslid en opvolgster Thea Boekhout reikte Wim een fles Oud-Utrecht wijn en een fraaie bos bloemen aan. In het najaar volgt de bijbehorende, nieuwe onderscheiding. Volgens Wim waren het negen mooie jaren met mooie doelen, en vooral ook met mooie mensen bij de commissies,  de leden en de besturen.

In negen jaar veranderde het besturen, het bestuur verjongt, heeft een andere bestuursstijl, een andere generatie dient zich aan en daar is niets op tegen, integendeel dat is prima. Met een 'Dank u wel!' sloot Wim af waarna applaus volgde. Wim blijft actief als vrijwilliger, hij zit nog volop in de lustrum-activiteiten.