Belle Vertel!

Van Donderdag 17 juni 2021 17:00 tot Donderdag 17 juni 2021 19:00

Belle vertel! beschrijft het leven van Belle van Zuylen vanuit haar eigen huis: Slot Zuylen, het prachtige kasteel aan de Vecht. Aan de hand van de muziek uit Belles leven neemt het muziekgezelschap Camerata Trajectina de bezoeker mee naar de 18e eeuw. Belle vertel! is een interactieve muziektheatervoorstelling. Wandelend door slot en tuin ontstaat een totaalervaring op misschien wel het mooiste kasteel van Nederland.
 
Camerata Trajectina heet iedereen vanaf 10 jaar welkom. Deze voorstelling is volledig corona-proof. Maak het extra gezellig door, voor of na de voorstelling, in de kasteeltuin te picknicken met de speciale picknickmand, uiteraard gevuld met producten uit Zuilen.

Voorstellingsdata: 17 t/m 20 en 25 t/m 27 juni en van 1 t/m 4 juli vanaf 17.00u of 20.00u. De kaartverkoop start half mei, maar u kunt nu zich alvast inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.